Γιατί να προτιμήσω τo boxtuning;

πλεονεκτήματα σε σχέση με ανταγωνιστικές λύσεις βελτίωσης

Σημαντικό: διαβάστε εδώ σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων που ακολουθούν.

MadChips vs Ανταγωνισμός

σε σχέση με άλλες βελτιωτικές λύσεις

- Πολυετής και σφαιρική γνώση του χώρου της βελτίωσης,
- Λύσεις εξειδικευμένες για κάθε όχημα και ανάγκες,
- Η πληρέστερη κάλυψη για το σύνολο των κατασκευαστών,
- Σκεφτόμαστε πρώτα ως πελάτες, αναζητώντας τη βέλτιστη λύση που θα διαλέγαμε για το δικό μας όχημα,
- Εάν ένα όχημα δεν ενδείκνυται για βελτίωση ενημερώνουμε άμεσα τον πελάτη, χωρίς περιστροφές, ώστε να τον γλυτώσουμε από άσκοπη πιθανή ταλαιπωρία,
- Οι καλύτερες τιμές σε σχέση με τη ποιότητα της βελτίωσης που σας προσφέρουμε. Έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα της αγοράς. Κάποια πολύ διάσημα (δηλαδή με πανάκριβο μάρκετινγκ) έχουμε δει οι ίδιοι στη πράξη ότι δε προσφέρουν όσα υποστηρίζουν. Άλλα σχεδόν άγνωστα, που παίρνοντας εμείς το ρίσκο της δοκιμής, διαπιστώσαμε ότι είναι είναι εξαιρετικά τίμια για τα στοιχεία βελτίωσης που υποστηρίζουν. Με γνώμονα τη καλύτερη δυνατή εμπειρία βελτίωσης και τις λιγότερες πιθανές επισκέψεις σε συνεργείο μετά τη βελτίωση, δε θα διστάσουμε να προτείνουμε τη σωστή λύση για το εκάστοτε όχημα, ακόμα κι αν δεν έχει το "γυαλιστερό μάρκετινγκ".
- Αντιπροσωπεύουμε Ευρωπαϊκούς βελτιωτικούς οίκους, με τα υψηλότερα standards κατασκευής και λειτουργίας. 

Chiptuning vs Stock-ECU-Remap

σε σχέση με πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο (επαναπρογραμματισμός stock ecu)

1) Ο εργοστασιακός ecu του αυτοκινήτου μένει ανέπαφος (χωρίς "φλασάρισμα") με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η επαναφορά του στην εργοστασιακή κατάσταση σε περίπτωση βλάβης/συνεργείου κ.α..
2) Σε περίπτωση ενημέρωσης λογισμικού του εργοστασιακού ecu από την αντιπροσωπεία, το ChipTuning παραμένει ανέπαφο, οπότε συνεχίζει να λειτουργεί και κατόπιν,  
Αντιθέτως, με λύσεις τύπου επαναπρογραμματισμού εγκεφάλου, σε πιθανή ενημέρωση του εργοστασιακού ecu από την αντιπροσωπεία, το βελτιωτικό πρόγραμμα που έχετε πληρώσει χάνεται, οπότε και θα χρειαστεί να ζητήσετε από τον προμηθευτή σας νέα έκδοση βελτιωτικού χάρτη η οποία θα πρέπει και να είναι συμβατή με το νέο εργοστασιακό πρόγραμμα. Όλα αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν με το ChipTuning
3) Ταχύτατη απεγκατάσταση/επαναφορά στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση του αυτοκινήτου, χωρίς να είναι ανιχνεύσιμη η οποιαδήποτε αλλαγή είχε μεσολαβήσει. Πλεονέκτημα ιδιαίτερα ελκυστικό όταν το όχημα είναι ολοκαίνουριο και ακολουθεί τις προγραμματισμένες επισκέψεις συντήρησης σύμφωνα με το βιβλίο service του κατασκευαστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, το κλασσικό βελτιωτικό μόνιμο πρόγραμμα στον εγκέφαλο του οχήματος, είναι συνήθως "εκτός συζητήσεως".

4) Δυνατότητα εξειδικευμένου φινιρίσματος ρύθμισης για το αυτοκίνητό σας και σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις συμπεριφοράς του κινητήρα.
5) Άμεση απόδοση χωρίς περαιτέρω περιφερειακές αλλαγές στον κινητήρα, όπως βελτιωτικό φίλτρο αέρα, downpipe, καταλύτη, εξάτμιση κτλ.
6) Χαμηλότερη κατανάλωση στις καθημερινές απλές μετακινήσεις
7) Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού για νέο κινητήρα, διατηρώντας την επένδυσή σας & στο επόμενο αυτοκίνητο.

Throttle Boosters

σε σχέση με τον ανταγωνισμό

1) Εγκατάσταση με συνδέσμους (φίσες) εργοστασιακού τύπου, χωρίς παρεμβάσεις και μόνιμες αλλαγές στην εργοστασιακή καλωδίωση του αυτοκινήτου.
2) Ταχύτατη απεγκατάσταση/επαναφορά στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση του αυτοκινήτου, χωρίς να είναι ανιχνεύσιμη η οποιαδήποτε αλλαγή που είχε μεσολαβήσει.
3) Ένδειξη επιλεγμένης ρύθμισης εσωτερικά της καμπίνας του αυτοκινήτου.
4) Ρύθμιση απόκρισης πηδαλίου επιταχύνσεως μέσα από τη καμπίνα.
5) Δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης, χωρίς απεγκατάσταση.
6) Επιλογή απόκρισης πηδαλίου επιταχύνσεως για οικονομικότερη οδήγηση.

*Στα οχήματα που υποστηρίζεται (στα περισσότερα).

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!